Behandlinger

Det vigtigste for mig er at du får det bedre, uanset hvad og hvor dine smerter kommer fra.

Du skal bare ha en behandling der virker! Derfor tar vi en snak om dine ønsker når du kommer og så tilpasser jeg behandlingen efter det. Kroppen reagerer meget hurtigt på mine behandlinger,så sker der ikke forbedring inden for 3 behandlinger, vil jeg enten indstille behandlingen eller give dig råd til videre forløb.

KST KRANIO-SAKRAL TERAPI

Kranio Sakral terapi er en blid, behagelig og bemærkelsesværdig behandling.

Behandleren synes næsten ikke og berører klienten og alligevel tager kroppen imod med åbne arme, og lukker behandlingen indenfor. Det er som om kroppen ved, at den her kan den hente støtte og ro. De forskellige dele af nervesystemet, kræver forskellige tilgange, KST er til for at optimerer de enkelte dele, og derved skabe bedre omstændigheder for kroppen og nervesystemet.

MASSAGE

Massage øger blodomløbet og lymfe systemet og herved skabes bedre vilkår for kroppen, til bl.a. at komme af med affaldsstoffer. det øger hermed dit velbefindende og lindre muskelspændinger, træthed m.m.

BIODYNAMICS

The healing forces er det samme som The Embryonic Forces. The Embryonic Forces er de kræfter/intelligens, som iværksætter og styrer fostrets udvikling. Det sker førend generne aktiveres, og det sker via nogle helt andre, distinkte veje. Med andre ord – disse kræfter er primære ift generne. De ligger bag og diregerer hele udviklingen- herunder udviklingen af nervesystemet. Generne bestemmer, at vi f.eks får blå øjne – The Embryonic Forces, at vi får øjne in the first place!