Klient historier

Min datter på tretten år, har gennem to år lidt af kroniske knæ-smerter opstået af for løse ledbånd og deraf ustabilitet medførende svigt i knæene, kramper samt smerte døgnet rundt i varierende grad. Dette har givet opspænding i ryg og medfølgende hovedpine og kvalme i udtalt grad. Dette har gjort det vanskeligt at få en god nattesøvn, kunnet passe skolen og deltage aktivt i sport og andet fysisk såsom cykling.

Efter en enkelt gang hos Nadja, med bl.a. konstatering af skævhed og behandling af nakke, ryg, bækken, knæ og ankler samt behandling af hovedpinen, svævede min datter derfra for første gang i to år uden den mindste smule hovedpine eller knæsmerter, det var en fantastisk oplevelse af kyndighed, ekspertise og helhedsopfattelse af mennesket der tilsammen gav en så berigende ændring af min datters tilstand. Det har efterfølgende ført til blot lette smerter i knæ, stort set ingen svigt i knæene, har derved kunnet dyrke sport og cykle i højere grad, bedre nattesøvn da langt færre smerter og derved kunnet følge skolegangen i langt højere grad. Udover fokus på det fysiske, besidder Nadja en evne til at assistere en personligt til forståelse og udvikling af det psykologiske aspekt værende livskrise i form af skilsmisse, forældre/barn konflikt, selvudvikling, erkendelse etc.

Tilsammen giver dette, at jeg kun kan give Nadja de allerbedste anbefalinger med på vejen, rygtet om Nadja´s evner har jeg allerede spredt i venne- og familie-kredsen og flere er interesserede, hvilket gør at vi nu er tre der gladeligt tager turen sammen fra KBH mod Tranbjerg.

KH og på snarligt gensyn, Janne

Den bedste af alle.

Kort kan det siges: Nadja er den bedste menneske behandler jeg nogensinde har truffet.

Nadja har gjort mirakler for mig, med min krop og psyke, som ingen anden har kunne gøre!. Det være sig andre som er uddannet som hende (bla undervisere, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre kropsbehandlere) – hun er den bedste! Jeg har siden 1998 været behandler af dyr og afholdt kurser, hvor indholdet er til brug på såvel mennesker som dyr.

Nadja har altid været helt særlig til at kunne det hele. Hun har formået at bevare sin ydmyghed, og at sætte store krav til sig selv og sin udvikling, selvom hun har gentagne (og “kun”) succes oplevelser med sine behandlinger.

Jeg har gentagne gange på mig selv og på andre set ( og ser) beviser for hendes færdigheder. Nadja er den dygtigste, som jeg kender, og hun er utroligt sød og loyal. Jeg vil til enhver tid være tryg og tilpas ved at ligge min følsomme krop på hendes briks, og henvise kunder til hendes, og modtage hendes kyndige behandlinger!

Med venlig hilsen

Winnie Stubkjær Laursen

Støtte til Dyr & Mennesker

www.winn-healing.dk

www.shinto.se

Min første oplevelse ved Nadja var en wow-oplevelse, og det er det stadig. I en periode var jeg meget stresset, og mit liv var en udfordring. En blanding af healing, kranio sakral terapi, råd og vejledning, var løsningen. I dag er mit humør meget bedre, og der er meget mere ro på mit liv. I forbindelse med mit daglige arbejde, har det nogle gange været nødvendig med massage på ryg og skulder. Ved min tidligere massør var det nødvendig med 2-3 behandlinger, mens ved Nadja har det kun været nødvendig med en enkelt behandling. Jeg kan varmt anbefale behandlinger ved Nadja.

-Peter Lunø

Jeg har hypermobile led og har derfor ofte haft ondt i knæ- og fodled, ryg og lænd og havde efter div. operationer og besøg hos fysioterapeuter uden den store succes egentlig forliget mig med tanken om, at det nok altid skulle være sådan.

Jeg blev anbefalet en behandling hos Nadja, men da jeg aldrig haft den helt store fidus til alternative behandlere, havde jeg ikke store forventninger. Derfor var det noget af en overraskelse, da jeg allerede under behandlingen kunne mærke, at mine smerter i lænden forsvandt. Siden har Nadja bl.a. rettet op på min fodrodsknogler, der viste sig at sidde “forkert” på en måde, der gjorde, at jeg gik skævt på mine fødder og belastede knæet uhensigtsmæssigt og derfor ofte havde ondt. Og jeg har praktisk talt ikke haft ondt i knæene siden – og jeg har bestemt ikke skånet knæene. Snarere tværtimod – de er begyndt at cykle på arbejde hverdag og gå lange ture! Som jeg siger til min venner, er jeg blevet “repareret”.

Derudover er Nadja et utroligt behageligt og hensynsfuldt menneske, som man hurtigt får tillid til, hvilket især har betydet meget for mig og har gjort, at jeg har kunnet slappe fuldstændig af under behandlingerne.

Jeg bliver stadig benovet over, hvad hun egentlig kan udrette og over hendes helt fantastiske forståelse af kroppen og kan varmt anbefale en behandling.

Mange hilsner

Pia

Det var en smuk og varm sommerdag, da jeg troppede op hos Nadja for at få behandling. Jeg havde temmelig høje forventninger, for jeg havde hørt meget om denne kvinde, der efter sigende kunne hjælpe mennesker, der ellers var opgivet af systemet – og af sig selv.

Jeg havde egentlig ikke de store skavanker, syntes jeg, i forhold til mange andre. En hel del spændinger i nakken, en lidt skæv holdning efter en graviditet og næsten kronisk hovedpine, hvilket jeg tilskrev spændingerne. Jeg havde desuden jævnligt hold i nakken og spændinger i kæben.

Efter en lille time (tror jeg nok – jeg mistede fuldstændig tidsfornemmelsen) under Nadjas fantastiske hænder var jeg næsten faldet i søvn, og jeg husker ikke at have været så afslappet nogensinde tidligere. Jeg havde følt mig fuldkommen tryg under behandlingen og derfor givet mig selv lov til bare at være og nyde. Jeg havde det fuldstændig fantastisk og havde på ingen måde lyst til at rejse mig fra briksen. Men det skulle jeg jo, og selvom benene og resten af kroppen var blød som smør, lykkedes det mig at komme på højkant og køre hjem.

Status her en tid efter: Spændingshovedpinen er forsvundet, min krop som sådan er generelt meget mere afslappet, og jeg har ikke haft hold i nakken siden behandlingen. Min oplevelse er, at Nadjas behandlinger ikke kun resulterer i fysisk velvære, men også mentalt og psykisk overskud. Jeg følte efter behandlingen, at jeg var landet i mig selv igen, og det hjalp mig videre i min proces med nogle svære emner, jeg arbejdede og arbejder med på det personlige plan.

Jeg vil til enhver tid anbefale Nadja! Hun er uden sammenligning den bedste behandler, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med, og det er rigtig godt at vide, hvor jeg kan gå hen, når kroppen begynder at værke og knage.

De bedste og varmeste anbefalinger fra Thurid